“Ми їдемо в село”: дружина Романа Сасанчина повідомила, що переїздить за місто разом з піврічною донькою

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна здивувала користувачів мережі голосною заявою. Куди дівчина зібралася разом з маленькою донькою - читайте далі.

Переможець “Голосу країни” та “Голосу країни. Діти” Роман Сасанчин у 19-річному віці був повинен забути про молодіжні вечірки та тусовки – юний артист рік тому здивував прихильників новиною про весілля з дівчиною на ім’я Іванна. Відомо, що пара познайомилася через спільних знайомих та буквально відразу молоді люди закохалися один в одного.

Іванна на декілька років старша за Романа, проте різниця у віці не заважає парі будувати щасливі відносини – хоча часом не обходиться і без сварок та конфліктів. Півроку тому Роман та Іванна стали щасливими батька донечки, яку назвали Елізабет. Новосчена мама увесь свій час приділяє дівчинці.

Роман Сасанчин з дружиною Іванною
Роман Сасанчин з дружиною Іванною

Від початку повномасштабної війни Іванна разом з маленькою донечкою виїхала до Польщі, щоб забеспечити дитині безпеку. Тоді молода мама зізнавалася, що в неї з чоловіком є певні проблеми в стосунках – подружжя було на межі розлучення.

Однак наприкінці травня, коли Іванна з Елізабет повернулися до України, Роман заявив, що зараз у них з дружиною все добре і вони планують відсвякувати пишну весільну церемонію після війни. Зараз юна матуся продовжує займатися вихованням дочки та відвідує різні місцини в Україні. У своєму особистому блозі вона повідомила, що разом з Елізабет збирається провести деякий час у селі:

“Ми їдемо в село! До речі, коли народилася Еліза, тоді я і полюбила село. До дитини я там і дня не могла пробути! А ви любите село?”,- поцікавилася Іванна у своїх підписників.

У відповідь прихильники Іванни відзначили, що вони також обожнюють сільські місцини у літній період.

Схожі статті