43-річна Оля Полякова повідомила, що не збирається оплачувати доньці університет її мрії: дуже дорого коштує

Цьогоріч старша донька Олі Полякової мала б вступати до університету. Маша мріяла про музичний коледж Берклі, що в Бостоні, але через війну зіркова мама не зможе оплатити їй навчання.

Українська співачка Оля Полякова дала інтерв’ю для проєкту “ЖВЛ”, під час якого поділилася таємницями сімейного бюджету. За словами Суперблондинки українського шоу-бізнесу, всі зароблені кошти вона завжди вкладає у власну творчість — готує нові шоу, знімає кліпи або шиє костюми.

Тож не дивлячись на те, що вона отримує кругленькі суми в якості гонорарів, відкласти, наприклад, на навчання у престижних університетах для доньок їй так і не вдалося. Особливо фінансові негаразди Оля почала відчувати зараз, після початку повномасштабної війни. Вона має концерти, однак виручені кошти з них вона направляє на потреби ЗСУ, а от сама артистка залишилася буквально без прибутку.

В інтерв’ю виконавиця підкреслила, що старшій доньці Маші доведеться чекати, коли вона заробить на університет мрії або пробиватися самостійно.

Як виглядає донька Олі Полякової Маша
Як виглядає донька Олі Полякової Маша

За словами Полякової, Марія мріє піти її стопами, тож понад усе прагне вступити бо знаменитого на увесь світ музичного коледжу Берклі в Бостоні. За словами артистки, один навчальний рік там коштує більш ніж 40 тисяч доларів.

Оля розповіла, що наразі не може разом з чоловіком дозволити собі цей ВНЗ, адже така сума для них зараз — це занадто. Маша не планує здаватися — вона подаватиметься на підготовчий курс, а наступного року спробує самостійно отримати грант на навчання в Берклі. Полякова радіє, що її донька доволі цілеспрямована і вірить, що в неї все вдасться.

Донька Олі Полякової Маша дала перший сольний концерт
Донька Олі Полякової Маша 

“Тепер треба працювати в п’ять, а то й у десять разів більше й важче. Це просто треба прийняти. Не жалітися, не плакатися, а просто працювати ще важче”, – зазначила Оля Полякова в інтерв’ю.

Схожі статті