Потап випадково засвітив вагітну Настю Каменських у своїх обіймах: зіркове подружжя в очікуванні поповнення

Мільйони шанувальників творчості Насті Каменських і Потапа чекають на новину про вагітність виконавиці. Однак саме подружжя не любить підіймати цю тему під час інтерв'ю.

Потап і Настя Каменських разом вже 3 роки. Після весілля всі прихильники пророкували артистам багато діточок, яких так бажала артистка. І схоже, що дуже скоро її мрія здійсниться.

Поп-діву ще у лютому запідозрили у вагітності. Зірка загадково мовчала, а з початком війни взагалі вирішила менше робити дописів про своє особисте життя, а більше приділяти уваги проблемам України. Разом із цим артистка підозріло часто почала на публіці в Іспанії прикривати животик. Останній вихід у світ виключенням не став.

Мамі Насті Каменських напророкували поповнення у родині

Минулого року під знакової поїздки Насті з близькими до Мексики, під час вечірніх посиденьок біля вогнища, подруга співачки раптово наважилась сказати, що дуже скоро Лідія Каменських поняньчить карапузів:

“Будуть у вас онуки – будете їх заціловувати”

Потап випадково засвітив вагітну Настю Каменських у своїх обіймах

Фраза прозвучала у контексті того, що родина поп-діви пережила на початку 2021 року велику втрату – пішов з життя голова сімейства і тато зірки.

Настя Каменських заявила, що хоче діток

У 2019 році співачка відверто заявила про те, що не проти вагітності. Відверто зізналася вона у цьому головній світській хронікерці – Катерині Осадчій. Втім, Анастасія чесно розуміє, що багато факторів залежать від долі. Артистка поділилася думкою про те, що малюка їй повинен подарувати Всесвіт.

Вже не вагітна Настя Каменських взяла на руки малюка
Настя Каменських взяла на руки малюка

Нагадаємо, що саме у травні 2019 року Потап взяв у дружини Каменських.

Схожі статті