37-річна Тіна Кароль показалася на людях без гриму і перуки: брат поп-діви виставив її у всій красі (ФОТО)

Тіна Кароль - яскрава співачка, яка вражає всіх стилем та неймовірними образами. На публіці поп-діва виглядає, як справжня богиня, але що приховується під гримом?

Тіна Кароль з ранньої юності марила кар’єрою на сцені та все життя йшла впевнено до мети. Артистку прихильники звикли бачити у розкішних сукнях, карколомних зачісках. Кожен її вихід на публіку – це можливість для кожного фотографа зробити неймовірні світлини.

Тіна Кароль отримала у спадок від чоловіка його колишню
Тіна Кароль в образі

Проте, є кілька людей, які часто бачать артистку без гриму. І це її рідні. Тіну люблять у родині такою, як вона є. Брат зірки, Станіслав Ліберман, показав на своїй сторінці в Інстаграмі. Тоді ще були мирні часи і знаменитість приїхала до своїх рідних. Вона мило обіймалася з племінницею, яка успадкувала вроду від тітки, та ефектно позувала у кадрі зі своєю моложавою мамою.

37-річна Тіна Кароль показалася на людях без гриму і перуки

Кароль також змінила дизайнерську сукню та зручний спортивний костюм.

37-річна Тіна Кароль показалася на людях без гриму і перуки

Який образ до вподоби Тіні Кароль?

На початку свого зіркового шляху молода співачка обожнювала блонд, пишні кучері. Вона також робила яскраві макіяжі. Дуже вплинула на її стиль хвороба Євгена Огіра. Тіна дуже боялася, що прихильники будуть сприймати її творчість через призму митарств з коханим. Саме тому Кароль обирає червону помаду і трохи домальовує собі усмішку. До такого прийому вдавалися голлівудські діви минулого століття.

Тіна Кароль позувала з батьками, рідним братом і єдиним сином
Тіна Кароль в образі

Та тепер подобається зірці матові відтінки, спокійні кольори. Можливо особисте життя співачки нарешті налагодилося.

Нагадаємо, що Тіна Кароль стала вдовою у 2013 році. Свого обранця вона рятувала від онкології до останнього.

Схожі статті