Чия спадкоємиця найкрасивіша? Сестри Сумські показали доньок — одна привабливіша за іншу (ФОТО)

Ольга і Наталія Сумські отримали справжній подарунок долі: Всевишній нагородив сестер донечками. Подивіться, якими виросли старші діти акторок.

Дві сестри. Дві схожі долі. Ольга і Наталія Сумські – видатні українські акторки, які змогли поєднати материнство та роботу у кіно. Так співпало, що у сестер первістками були донечки. Щастю не було меж, адже кожна жінка мріє народити собі маленьку принцесу.

Ольга Сумська зі своєю старшою дочкою Тонею
Ольга Сумська зі своєю старшою дочкою Тонею

У 1982 році у цей світ прийшла старша дитина Наталії – Дарина. Всі пророкували дівчинці акторську долю, адже з дитинства вона проявляла талант.

Наталія Сумська з донькою

Проте, з часом Мамай-Сумська обірвала всі зв’язки з мистецтвом Мельпомени. Вона не змогла повернутися до нормального життя після того, як стала вдовою. Тому нині ми можемо бачити лише фото її ранньої молодості, коли Дарина ще була публічною особою.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська з донькою (праворуч)

А ось її двоюрідна сестра Тоня Паперна на долю не скаржиться. Ще у юності вона вирушила до москви на навчання та роботу. Там вона зустріла своє кохання – Володимира Яглича. У шлюбі подарувала коханому двійко діток.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Антоніна Паперна та Володимир Яглич

Тим не менш, життя підкинуло Антоніні неприємний сюрприз. Наприкінці лютого, коли в Україні почалася війна, доньку Ольги Сумської різко розкритикували у медіа за те, що вона не висловилася стосовно горя на Батьківщині.

Втім, її мама все ж таки поділилася деталями. За словами знаменитості, її старша дитина не може виїхати з рф через декрет і полишити свій будинок, але якщо би сталася зручна нагода переїхати назад – Тоня б це зробила.

Нагадаємо, що своїх старших дочок і Ольга, і Наталія народили ще у своїх перших шлюбах.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.