48-річний Андрій Данилко розплакався в ефірі і відповів, чи піде захищати Україну: “Родом з Радянського союзу”

Андрій Данилко - популярний артист, якого вважають справжньою легендою українського шоу-бізнесу. Втім, не все так просто з біографією знаменитості.

Андрій Данилко. Герой цього матеріалу став справжньою суперзіркою України, а після Євробачення 2007 року про нього дізнався весь світ. До 2014 року співак їздив до росії, білорусі. Бачився навіть з путіним свого часу.

Та у новому інтерв’ю на телеканалі ICTV він чесно зізнався, чи не шкодує, що давав раніше там концерти:

“Я родом з Радянського Союзу. Це братські… Це родичі… Це перемішані шлюби: українці, росіяни. Не було того такого ставлення. Була зневага”

Далі Андрій Михайлович зізнався, як грубо з ним поводився арт-директор російського клубу, але сміливий артист захищав себе, як міг.

Востаннє, за словами Данилка він був на сольному концерті у росії у 2013 році, ще до анексії Криму. Після того співак не давав більше там виступів.

Втім, з початку війни Андрій Михайлович проявив себе з патріотичного боку. Він готується на аукціоні продати легендарну автівку британського короля рок-н-ролу Фредді Мерк’юрі, а виручені кошти хоче передати на потреби військових. А ось про захист Батьківщини зі зброєю у руках – поки не думає. Данилко вважає, що він без підготовки не зможе, але якщо настане якийсь критичний час, коли його покличуть на передову – тоді подумає.

48-річний Андрій Данилко розплакався в ефірі і відповів, чи піде захищати Україну

А ще артист неодноразово наголосив, що він сентиментальна людина, картинно заплакав закцентував увагу на тому, що його персонаж Вєрка Сердючка – не комедійний персонаж. Саме провідниця може зробити так, що людина розчулиться.

Схожі статті