Головна красуня ТСН Наталія Островська потрапила у ДТП: що сталося і як почувається ведуча?

Нова зірка програми новин Наталія Островська повідомила, що потрапила у дорожньо-транспортну пригоду на шляху жо роботи. Усі деталі події у нашій статті.

Відома українська журналістка Наталія Островська розпочала свій шлях в ТСН декілька років тому, але взнаваною глядача вона стала після того, як отримала посаду ведучої.

Островська швидко рухається кар’єрними сходами і вражає своєю наполегливістю. Під час війни вона проявила неабиякі таланти, а також сміливість, адже спочатку хотіла покинути столицю через бомбардування, та згодом передумала.

Наталія Островська потрапила у ДТП

Нещодавно глядач знову зміг переконатися, що Наталія добре проживає стресові ситуації. Так, дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію своєї автівки і зізналася, що вперше потрапила у ДТП. Сталося це на шляху до роботи рано-вранці.

Наталія Островська потрапила у ДТП. Скріншоти особистої сторінки Наталії

Вже знаходячись у гримерці, Островська вирішила розповісти усі подробиці. Виявляється, в неї в’їхав чоловік, військовий, який не спав декілька діб і не впорався з кермуванням через поганий стан. Судячи з усього водії вирішили розібратися з ситуацією без поліції, тому винний у ДТП надав Наталії свої документи та обіцяв заплатити за пошкодження.  Островська поділилася з підписниками надією, що він її не обманув.

“Деяких цікавлять подробиці, ми готуємося до ефіру, є час. Я їхала на роботу, вже під’їжджала. І в’їхав в мене чоловік. Він каже, що військовий. Не спав дві доби, їхав зі зміни. Тому я віднеслась до цього з розумінням, поліцію не викликала. Він каже, що відшкодує вартість ремонту. Подивимось!”, — повідомила зірка у відеоролику.

Варто відзначити, що ранкова пригода ніяк не вплинула на готовність зірки працювати.

Схожі статті