Альфонс чи кар’єрист? Софія Ротару потрапила під чари молодого красеня і закрутила з ним таємний роман

Легендарна українська співачка Софія Ротару ненароком потрапила у гучний скандал через молодого водія. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Після смерті єдиного чоловіка Софії Ротару Анатолія Євдокименка їй приписували велику кількість романів. Найяскравіший з них, і найбільш схожий на правду, був з музикантом Богатирьовим. Двічі молодший за свою благодійницю співак використав усі можливості, щоб про нього заговорили в пресі.

Софія Ротару потрапила під чари молодого красеня і закрутила з ним таємний роман

І врешті-решт добився свого: побудував кар’єру і став щасливим сім’янином, але вже без Софії Михайлівни.

Софія Ротару потрапила під чари молодого красеня і закрутила з ним таємний роман

Згідно статті у таблоїді Hyser, про роман Богатирьова та Софії Ротару у двохтисячні говорили ледь не всі. Ще більш скандальної деталі додавав той факт, що чоловік був одружений і мав дітей. Однак легенду вітчизняної естради це не зупинило.

“Дарував їй то кришталеву троянду, то якісь ще шалені подарунки. І всіляко підігравав пресі, що прагнула бачити їх коханцями. Софія Михайлівна у відповідь прихильно посміхалася і його ігри не припиняла. Мабуть, їй було приємно, що всі говорили про її стосунки з молодим цікавим хлопцем”, – розповідає Ольга Коняхіна, яка раніше працювала з Ротару.

Варто відмітити, що з Ольгою, яка видала секрет Софії Михайлівни, зірку об’єднує ще один скандал з молодим фаворитом Олександром Юрпаловим. Мовляв, це вплинуло на рішення легенди української естради засадити колишню подругу та підопічну за ґрати.

Так, Коняхіна стверджувала, що вони не поділили водія Софії Ротару, який робив знаки уваги і співачці, і концертній директорці. Цією історію поділився і Андрій Разін. Усе це вийшло назовні після того, як Коняхіна відсиділа за крадіжку у зірки.

Схожі статті