Камалія серед ночі влаштувала сцену з розбірками через свого чоловіка-пакистанця Захура: “В мене красень!”

Знаменита українська співачка Камалія не змогла змовчати у відповідь на критику зовнішності її чоловіка Мохаммада Захура фанатами. Усі деталі в статті.

Вельми популярна в Україні співачка Камалія, яка на початку двотисячних успішно вийшла заміж за металургійного короля Мухаммада Захура завжди стіною стояла за свою родину. Артистка вміє відстоювати особисті межі та захищати цінності своєї сім’ї, але раз у раз знаходяться користувачі мережі, які випробовують її на міцність.

Камалія серед ночі влаштувала сцену з розбірками через свого чоловіка-пакистанця Захура

Камалія серед ночі влаштувала сцену з розбірками через свого чоловіка-пакистанця Захура. Скріншот особисту сторінку співачки

Декілька місяців тому артистка знаходилася на відпочинку разом зі своїми доньками Арабеллою та Мірабеллою у Буковелі. Родина добре проводила час, але голови сімейства поруч з ними не було. Мохаммад Захур працював. Тоді співачка проводила багато прямих ефірів.

В одному з них один з фанатів написав їй дуже неприємну річ, назвавши її чоловіка “чуркою”. Спочатку, зірка подумала, а потім дала жорстку відповідь, яка поставила чоловіка на місце.

“Ви знаєте, в мене чоловік не чурка. Він в мене красень, гарний, розумний. Багато жінок, мільйони жінок хотіли опинитися на моєму місці. Бажаю вам всього щасливого і хорошого. Катайтесь собі на здоров’я”, — прокоментувала зірка.

Як і очікувалося, шанувальники зірки здебільшого підтримали її та завалили чоловіка, який дозволив собі подібні вислови тонною критики.

Нагадуємо, що чоловік Камалії Мохаммад Захур заробив свої статки, піднявши металургійну галузь в Україні.

Схожі статті