Чому чоловік Олі Полякової завжди ходить у шапці? Стало відомо, що приховує маківка Буряковського

Чоловік знаменитої української співачки Олі Полякової Вадим Буряковський завжди ходить у класичній шапці. Що приховує бізнесмен під головним убором?

Коли Оля Полякова знаходилася на початку своєї зіркової кар’єри, їй пощастило зустріти своє кохання. На той час бізнесмен Вадим Буряковський був одруженим, але це не завадило парі побудувати міцний союз. Майбутня артистка попросила у чоловіка, щоб він одразу ж розірвав шлюб.

Чому чоловік Олі Полякової завжди ходить у шапці

В результаті цього союзу у пари народилося двоє дівчат Марія та Аліса. Звісно, усі витрати на розвиток кар’єру співачки лягли на плечі Вадима.

Чому чоловік Олі Полякової завжди ходить у шапці

Згодом на пару чекала не одна криза, але їхній шлюб вистояв. Вадим старшає і все рідше з’являється на публіці. Суперблондинка в свою чергу не приховує, що її благовірний поводиться наче дідусь, і сміється з цього.

Особлива риса, яка характеризує Вадима — шапка, яку він не знімає за жодних умов. Завдяки їй чоловіка важко забути, його образ добре запам’ятовується.

Оля Полякова визнала, що її чоловік Вадим може зраджувати, поки вони в розлуці
Чому чоловік Олі Полякової завжди ходить у шапці

Можна було б подумати, що він щось ховає за цим предметом гардеробу, та насправді під шапкою лише лисина, яка аніскільки не відрізняється зовнішнім виглядом від лисини Потапа або Євгенія Кошевого. Хіба що без свого улюбленого аксесуару вигляд у Вадима більш брутальний та відрізняється від його ролі зразкового сім’янина та батька, який дуже піклується про своїх донечок, а дружині готовий віддати все на світі.

Чому чоловік Олі Полякової завжди ходить у шапці

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про те, що Вадим поховав свою матір. Папараці спіймали пару в об’єктив, коли вони виходили із автівки. Буряковський носив траур. Також Оля розповіла журналістам про те, що в них з чоловіком кризи на ґрунті фінансових проблем. Для зірки дуже важливо, щоб чоловік заробляв більше, ніж вона.

Схожі статті