Як виглядає мачо, розбивший шлюб Пономарьова і Мозгової: закохав в себе продюсерку, але одружився на Гайтані

Олександр Пономарьов якось в інтерв'ю згадав чоловіка, який зруйнував його шлюб та закохав в себе Олену Мозгову. Усі деталі в нашій статті.

Олена Мозгова, хоча і була цивільною дружиною Олександра Пономарьова, вважається його першою благовірною. У цьому шлюбі народилася перша дитина співака Євгенія. Також пара виховувала дівчинку продюсерки від іншого чоловіка Зою. Цей союз здавався цілком щасливим та гармонічним, навіть не дивлячись на те, що тесть співака Микола Мозговий не вподобав його і не хотів для своєї доньки. Однак довго зірки не протягнули.

Як виглядає мачо, розбивший шлюб Олександра Пономарьова і Олени Мозгової

Продюсерка стала ініціатором розриву, а офіційною причиною розставання стала закоханість знаменитості в іншого чоловіка. Олена підкреслювала, що фізичної зради не було.

Як виглядає мачо, розбивший шлюб Олександра Пономарьова і Олени Мозгової

Через багато років Олександр Пономарьов підтвердив, що це дійсно було так, і навіть підтвердив ім’я розлучника — Едуард Клім. Чоловік не відповів взаємністю Мозговій. Натомість через декілька років він запропонував свою руку та серце співачці Гайтані.

Як виглядає мачо, розбивший шлюб Олександра Пономарьова і Олени Мозгової. Едуард Клім та Гайтана

Цікава деталь: минулог року Одександр Пономарьов дав інтерв’ю, в якому розповів, що насправді Олена зрадила йому. І нібито не з Едуардом. Мозгова одразу ж відреагувала та спростувала його заяву.

Ба більше, розлючена продюсерка публічно звернулася до колишнього чоловіка та попросила назавжди забути її. Також вона відмітила, що в нього самого було дуже багато жінок, тож йому є кого обговорювати. Варто відмітити, що Вікторія Мартинюк звинувачувала Олександра Пономарьова у численних зрадах та негідній поведінці у шлюбі. Зараз Мозгова щаслива у шлюбі з Девідом Аксельродом, а співак натомість приховує, що відбувається у його особистому житті.

Схожі статті