Помер Віталій Козловський: як 37-річний співак відреагував на новину про свою смерть у Вікіпедії

Російська версія інтернет-енциклопедії Вікіпедія повідомила про смерть Віталія Козловського. 37-річний український співак вже три дні як "мертвий".

Відомий український співак Віталій Козловський в Інстаграмі поділився з фанатами водночас курйозною і доволі тривожною новиною про власну смерть. Артиста поховала російська Вікіпедія ще 18 червня 2022 року:

“Я “помер”. Вже як 2 дні! За версією Вікіпедії (гортай фотокарусель). Хоча, вчора була ситуація, коли я був до цього близький, але все обійшлося…”, – написав співак у публікації.

Примітно, що в українській версії інтернет-енциклопедії Віталій живий, тоді як російська стверджує, що Козловський помер у Білгороді-Дністровському (Одеська область). Відповідні скріншоти з ресурсу зірка додав до допису.

Варто зауважити, що редагувати Вікіпедію може кожен користувач, тому не виключено, що це справа рук росіян, які розлючені позицією виконавця щодо війни росії проти України.

Сам Віталій з гумором відреагував на помилку, тоді як шанувальники не на жарт збентежені ситуацією:

  • “Ангела-охоронця вам сильного, Віталій. Бо ви робите дуже багато для перемоги. Піднімаєте дух. А це ой як важливо. Довгих та музичних років життя вам”;
  • “Віталік, бережи себе, ти що нас так лякаєш”;
  • “Господи, та ну… Нащо таке казати? Бережи вас Бог! Довгого і щасливого життя в мирній і квітучій Україні!”;
  • “Коли хоронять живого, то він буде жити довго та щасливо”;
  • “Досить вже цих жартів… Тримаємось!”.
Вікіпедія повідомила, що помер Віталій Козловський
Вікіпедія повідомила, що помер Віталій Козловський

Що стосується небезпеки, яка спіткала Козловського напередодні і про яку він написав у пості – 19 червня артист потрапив у ДТП. Подробиць Віталій не розкриває.

Вікіпедія повідомила, що помер Віталій Козловський
Віталій Козловський потрапив у ДТП

Схожі статті