Зірки, які можливо більше не повернуться до України: Олег Винник, Потап, Яма та інші вдало сховалися від війни

Під час війни українські чоловіки не можуть виїздити за кордон, але серед знаменитих красенів є ті, хто наразі знаходиться поза Україною. Хто це – дізнайтеся у статті.

Є в українському шоу-бізнесі чоловіки, які добровільно поповнили лави ЗСУ і тероборони, а є й ті, хто не збирається одягати військову форму.

Потап

Чоловік Насті Каменських Потап на момент повномасштабного російського вторгнення на територію України знаходився разом з дружиною, тещею і мамою на відпочинку в Іспанії. Зіркова пара прийняла рішення залишатися за кордоном та підтримувати Батьківщину звідти. Наразі вони віддалено збирають кошти на потреби ЗСУ і боронять інформаційний фронт.

Потап вступив у зірковий десант і зійшов з літака в оточенні хлопців у камуфляжі
Куди зник з України Потап

Олег Винник

Повелитель вовчиць Олег Винник з початку війни час від часу з’являвся у соціальних мережах, але після допису на Великдень він зник з інформаційного простору і не дає жодних коментарів стосовного свого місцезнаходження. Публіка підозрює, що артист виїхав до Німеччини, де у нього живе і вчиться таємний син.

Олег Винник більше не повернеться до України?
Олег Винник більше не повернеться до України?

Влад Яма

Зірковий хореограф Влад Яма в перші дні вторгнення разом з дружиною і сином знаходився у себе вдома під Києвом, звідки вони незабаром вибралися. Нещодавно танцюрист повідомив про те, що даватиме уроки танців онлайн. Ймовірно, зараз Влад перебуває у Сполучених Штатах Америки – саме такою є інформація щодо розташування акаунту Ями в Інстаграм.

Куди зник з України Влад Яма
Куди зник з України Влад Яма

Антін Мухарський

Екс-чоловік скандально відомої телеведучої Сніжани Єгорової Антін Мухарський не приховує, що від війни поїхав у США як багатодітний батько, хоча на самому початку він встиг побути в теробороні Василькова. Тепер як музикант воєнних оркестрів Антін дає благодійні концерти:

“Моя військова спеціальність – не стріляти, а співати. Цим я і займають. Я зараз працюю по військовій професії”.

Антін Мухарський зізнався, що молодша на 19 років дружина звертається до нього на ви
Куди зник з України Антін Мухарський

Схожі статті