Як виглядає перша і єдина донька Юрія Горбунова від шлюбу з Людмилою Горбуновою: “Я їй у всьому допомагаю”

Зірковий сім'янин Юрій Горбунов до шлюбу з Катериною Осадчою мав іншу сім'ю. Дізнайтеся, як виглядає перша і єдина донька телеведучого від Людмили Горбунової.

Вперше під вінець Юрій Горбунов пішов 25-річним. Сталося це у 1995 році. Серце починаючого актора підкорила значно старша за нього танцівниця балету – 37-річна Людмила. Майбутня пара познайомилася у стінах драмтеатру Івано-Франківську, де вони на той момент працювали.

Юрія не спинила ні різниця у віці, ні той факт, що його обраниця була заміжня і виховувала дочку. Все це не завадило почуттям, тож закохані одружилися і почали жити сімейним життям. Горбунов вдочерив падчерку Ксенію і паралельно розвивав кар’єру, тоді як Людмила повністю присвятила себе родині та пішла з театру.

Як виглядає перша і єдина донька Юрія Горбунова від шлюбу з Людмилою Горбуновою
Як виглядає перша і єдина донька Юрія Горбунова від шлюбу з Людмилою Горбуновою

Ще у шлюбі з нею артист давав інтерв’ю, у якому розповідав про своє стосунки з падчеркою:

“Я їй у всьому допомагаю, у нас немає таких справ, з якими вона б не могла до мене звернутися. Коли ще Ксюша вчилася в інституті, я їй допомагав з навчанням, виступав посередником у перемовинах між нею і викладачем”.

У вільному доступі немає фото Юрія з названою дочкою, але є з онучкою Поліною – донькою Ксенії, яка з’явилася на світ у 2011 році.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Як виглядає перша і єдина донька Юрія Горбунова від шлюбу з Людмилою Горбуновою

Які наразі стосунки у Горбунова з минулою родиною – невідомо, адже у 2015-му після 20 років шлюбу він пішов від Людмили, зав’язавши стосунки з колегою по цеху Катериною Осадчою. Саме вона подарувала йому щастя справжнього батьківства і народила двох синів. Крім того, зіркова пара в майбутньому замислюється про всиновлення дитини, що стала сиротою внаслідок війни в Україні.

Схожі статті