Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав фото з операційної, на якому він – пацієнт: що кажуть лікарі

Відомий кулінар і суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав фото з операційної, зроблене саме тоді, коли над ним працюють хірурги.

Українці дізналися про Ектора Хіменеса-Браво завдяки кулінарному шоу “МастерШеф”. Це кардинально змінило його життя, адже, маючи можливість жити в будь-якому куточку планети, він обрав для себе Україну і у 2021-му нарешті отримав український паспорт.

Ранок 24 лютого 2022 року Ектор зустрів у Колумбії, куди виїхав кількома днями раніше на заздалегідь заплановану відпустку на Батьківщину. Та довго кулінар там не затримався – він не міг собі дозволити сидіти у безпеці, поки українці потребують допомоги, і повернувся в Україну попри війну.

Ектор Хіменес-Браво взяв до рук зброю і готовий виганяти окупантів з України
Ектор Хіменес-Браво показав фото з операційної, на якому він – пацієнт

Київські ресторани Хіменеса-Браво готують їжу для захисників, він влаштовує благодійні вечері для збору коштів на потреби ЗСУ, активно боронить інформаційний фронт та робить ще багато чого.

У соціальних мережах шеф-кухар розповів, звідки бере на все це сили. Про це його нещодавно запитав знайомий, але це питання здивувало Ектора, адже його графік був дуже щільним і до війни – по 5-6 разів на тиждень він тренувався, постійно займався ресторанами, зйомками, працював над новими стравами і не забував про особисте життя. Отримуючи від багатьох скарги щодо швидкої втомлюваності, зірка СТБ поспілкувався про це зі своїм лікарем:

“Той розповів, що вся справа в гормонах. У всіх фоновий стрес і саме він висмоктує всі сили. Через це починається коливання гормонів, через це часто змінюється настрій і скоріше приходить відчуття втоми. Мене рятують пелети з гормонами. З ними я повноцінно відпочиваю за 6-7 годин сну, стаю більш виносливий і енергійний. Зараз ми як ніколи потребуємо сил, адже ми маємо повернути наші землі”, – підсумував Ектор та зауважив, що для цього не обов’язково тримати в руках автомат – достатньо продовжувати робити свою справу.

Свій допис він доповнив кадром з операційної, на якому лежить у синьому одноразовому одязі та усміхається – наче ніякої операції і немає.

Схожі статті