Камалія зізналася в почуттях до вусатого кавалера і поринула в його обійми: поки чоловік Захур не дивиться

Знаменита українська співачка Камалія вразила зізнанням в почуттях до іншого відомого артиста, який славиться своєю любов'ю до вродливих жінок.

Історія кохання найбагатшої співачки в Україні Камалії та її чоловіка, пакистано-британського мільярдера Мохаммада Захура настільки дивовижна, що важко уявити, ніби співачка може обрати когось іншого. Артистка відкрито демонструє свої почуття до бізнесмена, а він радіє з кожної витівки зірки.

Камалія серед ночі влаштувала розбірки через свого чоловіка-мільярдера Захура
Камалія зізналася в почуттях до вусатого кавалера і поринула в його обійми

Камалія зізналася в почуттях до вусатого кавалера і поринула в його обійми

Варто відмітити, що чоловік артистки на диво не ревнивий. Так, свого часу мільярдера навіть не збентежив той факт, що Камалія на свій день народження поцілувала у губи Філіпа Кіркорова прямо на очах у нього. Зірка наважилася на цей прояв почуттів до свого друга посеред сцени, після виступу.

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

Цікаво, що тепер дружбі, Камалії та Кіркорова наступив кінець, адже поп-король ніяк не відреагував на паніку зірки та страх війни. Він не тільки промовчав про війну, а навіть не підтримав подругу, ігноруючи її повідомлення.

Але не велика втрата, адже в артистки є багато інших зіркових друзів. Наприклад, ловелас Павло Зібров, який 21 червня святкує свій день народження. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст з привітаннями, які містили і зізнання у певних почуттях до співака, а також додала ніжне фото, на якому друзі обіймаються та дивляться в камеру.

Співачка не скупилася на теплі слова і привітала його у своєму стилі — емоційному та щирому. Напевно, артист ще не помітив повідомлення подруги, алже ніяк не відреагував на прояви любові та дружби до нього. Але немає сумнівів, що Павло Зібров відповість комарі взаємністю.

Схожі статті