|
21.06.2022 18:21

Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур: історія таємного кохання, яка призвела до народження сина

Алла Мазур – одна з найвідоміших журналісток на українському телебаченні. Саме з її вуст мільйони українців звикли чути новини, проте не лише цим цікавляться фанати. Попри те, що ведуча є дуже медійною персоною, про її особисте життя майже нічого невідомо, хоча саме ця тема викликає неабиякий інтерес з боку публіки.

Але навіть коли у свої 42 роки Алла народила первістка, вона не зізналася, хто її чоловік. Єдине, що Мазур заявила – шлюб не вплине на її журналістську кар’єру, натякаючи на те, що обранець не пов’язаний з політикою.

Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур

В інтерв’ю після народження сина зірка 1+1 розповідала, що першим з квітами у пологовому побачила коханого. А ось чому вона не бажає ділитися подробицями стосунків з таємничим чоловіком:

“Надто багато усього вигадала преса ще задовго до появи мого сина на світ. Мене це зачепило, і тепер зовсім не хочеться розповсюджуватися на цю тему”.

Алла зауважила, що її син Артем носить батькове прізвище та в повній мірі відчуває татову любов. В мережі вже знайшовся кандидат на його місце.

Як виглядає чоловік Алли Мазур

Подейкують, що Мазур зав’язала стосунки з головним редактором ТСН Робертом Опалеником. Пару неодноразово помічали разом на світських раутах – вони поводилися зовсім не так, як просто колеги.

Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур
Як виглядає чоловік телеведучої Алли Мазур

Крім того, фанати відмічають зовнішню схожість сина Алли на Опаленика. Жодних коментарів з цього приводу вони не давали, що сприйнялося публікою як знак згоди.