|
21.06.2022 19:30

“За хлопчиком”: дружина Романа Сасанчина збирається повертатися в пологовий – у Елізабет з’явиться братик?

Молодий український співак Роман Сасанчин разом з дружиною Іванною виховує доньку Елізабет, у якої в найближчому майбутньому може з'явитися братик.

Дружина Романа Сасанчина Іванна – Інстаграм-блогерка. На своїй сторінці в соцмережі дівчина демонструє сімейне життя і регулярно відповідає на питання підписників. Цього разу вона натякнула на майбутнє поповнення в їхній молодій родині – її запитали: “Хочете ще дитинку?”, і ось якою була відповідь:

“Дуже. Але для початку вилікуюсь і тоді біжу за хлопчиком”.

Дружина Романа Сасанчина поставила співака перед фактом нової вагітності

Нещодавно Іванка зізналася, що має певні проблеми зі здоров’ям, а її перша вагітність протікала достатньо важко. У дружини Сасанчина є негаразди з гормонами, які могли стати на заваді материнству. Саме через це, коли вони з Романом побачили дві смужки, не сумнівалися, що народжуватимуть – лікар попереджав дівчину, що на зачаття можуть піти роки.

На щастя, попри всі незгоди донька пари народилася здоровою. Молоді батьки назвали її гарним ім’ям Елізабет і роблять все, аби вона росла щасливою. Стосується це і важких періодів у стосунках подружжя. Так, коли Іванна з дитиною перебувала в Польщі, а Роман був вдома в Україні, вони заявили про розлучення. Втім, парі вдалося подолати кризу і вже зараз закохані демонструють сімейну ідилію.

Дружина Романа Сасанчина поставила співака перед фактом нової вагітності

Нагадаємо, Роман Сасанчин здобув популярність після участі в шоу “Голос країни” у команді Тіни Кароль. У 2015 році хлопець здобув перемогу в дитячому сезоні, а у 2020-му вже в дорослому.

Ця перемога принесла йому квартиру в Києві, яку він планував продати ще до війни, щоб купити меншу оселю, але з ремонтом і усім необхідним для комфортного життя з маленькою дитиною.