Ведучий “Говорить Україна” Олексій Суханов зізнався в коханні симпатичній жінці та показав свій “вибір” (ФОТО)

Відомий український телеведучий Олексій Суханов сколихнув мережу фотографією з відомою акторкою та зізнанням у почуттях до неї. Усі деталі в статті.

Знаменитий український телеведучий Олексій Суханов не так давно посварився з Радником офісу президента Олексієм Арестовичем через нетолерантні вислови останнього. Особиста сторінка журналіста була заповнена критикою до експерта, але знайшлося місце і для позитивних речей.

Олексій Суханов зізнався в коханні симпатичній жінці та показав свій вибір

Так, телеведучий оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з українською акторкою та заявив, що її неможливо не любити, і таким чином зізнався їй у почуттях. Звісно, зірок, імовірніше за все, об’єднує лише міцна дружба, але Олексій Суханов дозволяє собі такі ніжні речі нечасто, особливо до жінок.

Варто відзначити, що телеведучого “Говорить Україна” неодноразово підозрювали у нетрадиційній орієнтації. Сам Олексій ставиться до цього лояльно, але не підтверджує пліток, кожного разу спростовуючи їх. Тим паче, що колись Олексій був одруженим.

Нагадуємо, що багато років тому Олексій Суханов переїхав з російської федерації до України, щоб працювати на її території журналістом. У якийсь момент знаменитості настільки сподобалася середа, в якій він опинився, що він вирішив отримати українське громадянство і назавжди попрощатися з росією. Зараз проти нього на батьківщині ведеться інформаційна війна, яка намагається знищити його авторитет.

Так, наприклад, російські ЗМІ стверджують, що у Суханова в Москві є квартира, а також на нього чекає дружина. Таким чином його виставляють зрадником, однак Олексій заявив, що квартири немає, а з дружиною він давно не спілкується.

Схожі статті