Як виглядає 18-річний син Олега Винника і Таюне та на кого він схожий: неймовірного красеня ховають батьки

Олег Винник рідко говорить про свою родину, а особливо дітей. Відомо, що у нього є син. Як виглядає хлопець та чи вродився таким же високим блондином, як татко - дізнайтеся у матеріалі.

Не секрет, що Таюне вже давно вважають дружиною Головного вовка країни. Не один десяток матеріалів присвячено розгадкам таємниці стосунків співаків. Знаходилися підтвердження того, що музиканти познайомилися ще за студентських часів.

У 2005 році Олег вже розповідав німецьким медіа про те, що у нього є обраниця, яка подарувала йому сина. Тоді, на початку творчого шляху, він дуже мріяв про те, що кохана приїде до нього у Німеччину, де він працював на заробітках.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Та з ростом популярності, Головний вовк країни став себе поводити більш інтровертно. Чоловік не бажав говорити про родину. Навіть ходили чутки, з його односельчанами була проведена робота: просили не розголошувати подробиць стосунків музиканта ні за які кошти.

Втім, у 2020 році у мережу потрапили світлини молодого хлопця, якого звати Юліан Винник…

Що відомо про Юліана Винника?

Фотографії юнака потрапили у публічний простір завдяки його спортивним досягненням. Юліан – професійний плавець і виступає на змаганнях у Німеччині. Виявляється, що у 2016-му році він представляв берлінський клуб.

Щоправда, розгледіти, як же він виглядає насправді, адже єдині світлини потенційного сина Винника – це у басейні. Обличчя прикрив Юліан маскою, а на голову надів гумову шапочку.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника і Таюне та на кого він схожий

Цікаво, що Таюне, яка може бути його мамою, ніколи не розповідала в інтерв’ю чи має сина або дочку.

Якщо вам хочеться дізнатися про життя Олега Винника та його бек-вокалістки – увімкніть відео нижче.

Схожі статті