“Родичі з росії”: 28-річна дружина Віктора Павліка показала майстер-клас, як елегантно присоромити рідних з рф

Популярна дружина Віктора Павліка у своєму блозі присоромила родичів з росії. Зірка нагадала, які збитки наробила сусідня держава та пригадала свою бабусю.

Катя Репяхова і Віктор Павлік вже давно разом. Велике горе, війну, вони переживають дуже непросто. Подружжя не бачило один одного багато тижнів, адже обраниця музиканта виїздила до родичів закордон. Та нарешті Катерина повернулася в Україну.

Тут вона продовжує займатися улюбленою справою – блогерством. Дружина артиста звикла ділитися новинами зі свого життя і подіями з нашого сьогодення. Нещодавно зірку вразив масштаб руйнувань у Харкові. Місто одним з перших опинилося під ударом з боку росіян. Нині туди також долітають ворожі ракети.

Репяхова не витримала, я разом з кадрами з цього, колись молодіжного міста, написала послання своїм родичам в рф:

“Всі, мабуть, вже бачили наш Харків… Зараз я хочу, щоб мої родичі з росії це побачили. Ваша країна ще довго буде носити клеймо вбивці”, – гнівно висловилася обраниця Павліка, а далі додала: “Як в мене болить душа, що там лежить моя бабуся. Вона б таке ніколи в житті би не підтримала”

28-річна дружина Віктора Павліка показала майстер-клас, як елегантно присоромити рідних з рф

Раніше Катерина не розповідала, що у неї є родичі десь, окрім Ізраїлю. Блогерка евакуювалася саме до них, коли ворог був на підступах до Києва. Разом з коханим вона активно волонтерила, поки була в Україні.

Нагадаємо, що Віктор взяв у дружини Катю у 2020-му році. Була лише офіційна частина у РАГСі. Пара досі не зіграла традиційного весілля, хоча для дружини співака – це перший шлюб.

Більше про цю пару дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті