Маша Єфросініна зізналася, що 20 років не спілкується з мамою чоловіка: “Велика трагедія у нашій родині”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросініна розповіла, що вона 20 років не спілкується з мамою свого чоловіка Тимура Хромаєва. У чому причина розладу в родині?

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросініна 20 років перебуває у щасливому шлюбі з політиком та бізнесменом Тимуром Хромаєвим. Коханому чоловіку вона народила двох дітей, а на екрані пара виглядає, як зразкова сім’я. У своїх інтерв’ю співачка розповідає про чоловіка так, що глядачу одразу стає зрозуміло — у стосунках присутні і пристрасть, і ревнощі, і бажання ніколи не розставатися. Навіть думки про негаразди у шлюбі визивають у Маші різко негативну реакцію, не дивлячись на те, що за її поведінкою спостерігає публіка.

Втім, нещодавно з’ясувалося, що Маша увесь цей час не спілкувалася з мамою свого обранця. Що стало причиною розладу у родині, вона розповіла в під час розмови з Олею Поляковою у програмі на YouTube-каналі “Дорослі дівчата”.

Маша Єфросініна зізналася, що 20 років не спілкується з мамою чоловіка

Маша Єфросініна зізналася, що 20 років не спілкується з мамою чоловіка

Так, про свою проблему зі свекрухою Маша розповіла Олі після того, як її колега розповіла про неймовірні відносини з мамою Вадима Буряковського. Нагадуємо, що жінка померла минулого року, але досі займає велике місце у серці співачки. Втім, телеведуча не змогла похизуватися теплими стосунками з мамою Тимура.

“Моя мама завжди говорила: “Взаємини невістки та свекрухи залежать від свекрухи”. Я багато за свої 19 років це чула від різних людей. У моєму випадку сталося все навпаки. Це велика трагедія у нашій сім’ї, яка не дозволяє нам спілкуватися усі ці 20 років. Це проблема і мого чоловіка, і моїх дітей, і близьких людей… Ну не захотіла вона вибудовувати такі стосунки”, – поділилася Маша Єфросініна.

Варто відзначити, що чоловік телеведучої Тимур народився у заможній родині. Ба більше, багато років ходили чутки, що його батько — кримінальний авторитет. Свекор свекруха Маші багато років тому розлучилися, тому родина знаходиться у розпаді. Що стало причиною того, що матір Хромаєва не захотіла будувати стосунки з невісткою, Маша не вказала.

Схожі статті