Стало відомо, куди зникла Марія Яремчук та що про це знає Олександр Пономарьов: “Замість стати на коліна”

Марія Яремчук – молода і талановита українська співачка, яка на самому піку музичної кар'єри поставила її на паузу та зникла з шоу-бізнесу, схвилювавши армію своїх фанатів.

Зірка Марії Яремчук спалахнула у 2012 році, коли вона стала учасницею шоу “Голос країни”. Дівчина успадкувала талант свого легендарного батька Назарія Яремчука та підкорила вокалом Олександра Пономарьова, який був одним із зіркових тренерів. Саме в його команду Марічка і потрапила.

Героїня статті зайняла четверте місце, але руки не опустила і на наступному музичному конкурсі перервершила себе та посіла вже третє місце. Це було на “Новій хвилі”. Вже у 2014 році Яремчук поїхала на “Євробачення”, де гідно представила Україну.

Марія Яремчук пішла зі сцени за власним бажанням
Стало відомо, куди зникла Марія Яремчук та що про це знає Олександр Пономарьов

Параллельно з цим у пресі розповсюджувалися чутки про роман Марії з Пономарьовим. Мовляв, ще з “Голосу” вони почали близько спілкуватися, а згодом їхні стосунки перейшли в ранг романтичних.

Що цікаво, сама Яремчук не коментувала особисте життя, тоді як Олександр навпаки жваво обговорював це в публічному полі. Наприклад, в інтерв’ю з виданням “КП в Україні” артист назвав себе офіційним хлопцем Марії, а в ефірі ранкової програми “Ранок з Україною” заявив, що йому нема чого заперечувати, бо: “Ми разом”.

Марія Яремчук показала ранок нареченої і показалася у весільній сукні
Стало відомо, куди зникла Марія Яремчук та що про це знає Олександр Пономарьов

Зрештою жодних подробиць роману фанати не почули і не побачили – Пономарьов зізнався, що це були тільки жарти, насправді вони з Яремчук дружать. Тим не менш, Олександр не став відмовляти Марічку від рішення піти зі сцени у 2018 році на самому піку кар’єри. Тоді своє рішення співачка пояснила психологічними проблемами, пов’язаними зі страхом публічних виступів.

З початком повномасштабної війни росії проти України Яремчук вперше за цей довгий час з’явилася в інформаційному полі і навіть випустила нову пісню, яку присвятила українській боротьбі за свободу та незалежність:

“Маючи таку складну історію, такий тернистий шлях, Україна, замість стати на коліна, завжди обирала йти дорогою воїна. Наша мова, культура, традиції – як живий щит. І я маю розкіш сьогодні писати і творити українською”.

Схожі статті