|
22.06.2022 21:23

З’ясувалося, що у Віталія Козловського та Ірини Білик є спільна дитина: фото зіркових батьків облетіло мережу

Віталія Козловського та Ірину Білик пов’язує давня дружба. Вони знайомі ще з нульових, коли музична кар’єра Віталіка тільки-но набирала обертів, а Іра вже збирала на своїх концертах оплески та непідробний захват фанатів.

Що відомо про спільну дитину Козловського і Білик

На інший рівень стосунки артистів вийшли з появою спільної дитини – у 2013 році вони стали хрещеними батьками для тримісячної доньки дизайнерки Олени Бернадської Софії.

Ірина Білик та Віталій Козловський мають спільну дитину

Обряд хрещення пройшов у маленькій та затишній церкві на Подолі. Раніше за всіх туди прибув Козловський, який поставився до такої події дуже відповідально.

Під час церемонії Софійка нервувалася, але зірковим батькам вдалося заспокоїти крихітки – Віталій заколисував, а Ірина відволікала іграшкою.

Варто зауважити, що і Білик, і Козловський – хрещені зі стажем. Поп-діва дев’ять разів хрестила дітей, причому кожного свого похресника вона регулярно відвідує, вчить життю і дарує подарунки. Серед відомих хрещеників Ірини – падчерка Святослава Вакарчука від шлюбу з Лялею Фонарьовою Діана, продюсер Валід Арфуш.

У Віталія Козловського та Ірини Білик є спільна дитина

Віталій поки що відстає від зіркової куми, але вже теж багатодітний тато – у нього четверо похресників, три дівчинки і один хлопчик:

“Я не лише пам’ятаю про дні народження дітей, яких я хрестив. Кожен вечір я за них молюся”, – зізнавався Козловський в інтерв’ю.

Власних спадкоємців співак поки що не має, проте цілком готовий до батьківства. У Ірини ж є двоє синів від різних чоловіків.