Бумеранг нарешті наздогнав зірку “Файна Юкрайна” Молочного, який назвав українців “гастарбайтерами”: “Зник”

Колись знаменитий в Україні Андрій Молочний свого часу перебрався до російської федерації та почав підтримувати антиукраїнську пропаганду. Що розповідав комік і чим це закінчилося?

Колись Андрій Молочний, який співпрацював разом з Сергієм Притулою та створював комедійний серіал “Файна Юкрайна” здавався патріотом та людиною, яка дійсно любить Україну.

Втім, після його приїзду до російської федерації на особистій сторінці гумориста в соціальній мережі Instagram почали з’являтися звинувачення у сторону співвітчизників.

Що сталося з Андрієм Молочним, який обрав сторону росії

Дивним чином вони збігалися зі змістом російської пропаганди. Також Молочний називав українців “емігрантами” та “гастарбайтерами”.

Що сталося з Андрієм Молочним, який обрав сторону росії

Андрій обожнює вшановувати пам’ять загиблих у Великій вітчизняній війні, однак про війну в Україні досі мовчить. Тим не менш, у коментарях під його публікаціями вже почали з’являтися коментарі від росіян, які називають Молочного найманцем і закликають його повернутися до рідної України.

Що сталося з Андрієм Молочним, який обрав сторону росії

А тим часом українці також не мовчать, і називають гумориста зрадником, а також звинувачують у провокаціях проти своєї батьківщини. Таким чином, Андрій і сам здобув статус гастарбайтера в російській федерації.

“Поки бомблять рідне місто Молочного, він зник з медіаполя”, – підсумували в сюжеті Журналісти каналу Freedom.

Варто відзначити, що його колега Сергій Притула з 2014 року активно допомагає захисникам і збирає гроші на благодійність. Про Андрія Молочного він не згадує, а на питання про колишнього друга та колегу відповідає неохоче, зазначаючи, що вони більше не спілкуються, після того як гуморист дозволив собі ображати співвітчизників та висміювати українську мову, якою не так давно сам розмовляв.

Схожі статті