Як виглядає сестра Лілії Ребрик: ефектна брюнетка з кілометровими ногами, вища за родичку (ФОТО)

Лілія Ребрик мало розповідає про своїх рідних. Виявляється, у зірки є сестра, яка веде непублічний спосіб життя. Як виглядає та чим займається родичка знаменитості?

Лілія Ребрик завжди говорить про сімейні цінності. У неї самої – чимала родина. Виросла знаменитість зі своєю сестрою, яку звати Юліана. Видно, що мама з татом дівчат підбирали їм дуже красиві імена, які б гарно звучали до пари, адже насправді ведучу звати Ліліана.

Як виглядає сестра Лілі Ребрик

Зірка шоу-бізнесу – старша у родині, але попри це зі своєю родичкою вона виглядає, як ровесниця. Як і Ліліана, Юліана дуже артистична за натурою. Обидвох сестричок ще в дитинстві кликала сцена. Втім, на відміну від Ребрик, її сестра обрала танець, замість театру.

Жінка обожнює хореографію, постійно тренується, а тому може похизуватися і зростом, і відмінною формою. Також до вподоби Юліані і подорожі. Судячи з фото в Інстаграмі, вона не може жити без моря.

Досі сестра Ребрик носить дівоче прізвище Тодорюк. Сама ж Лілія замість нього вигадала собі сценічний псевдонім, а у заміжжі не схотіла ставати Дикою за паспортом, як чоловік Андрій. Думала, що це буде дуже смішно звучати для телебачення.

Юліана не марить такою популярністю, як родичка, але все одно веде невеликий блог в Інстаграмі. Дуже любить жінка проводити час зі своїми племінницями. Діану, старшу доньку Лілії, просто обожнює. Схоже, своїх дітей у хореографині немає.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик народилася у Чернівцях. Під час війни зірка повернулася додому, адже у столиці, де вона проживала разом з коханим Андрієм Диким – було небезпечно.

Схожі статті