37-річний Володимир Остапчук нагадав своїй молодій дружині про дітей: готуються народити первістка?

Володимир Остапчук вже двічі ставав татком. Нині живе зі своїми дітками у розлуці, адже їхня мама вивезла малюків закордон, подалі від бойових дій.

Володимир Остапчук зумів поєднати батьківство та роботу на сцені. Перша дружина артиста, Олена Войченко, подарувала йому сина та дочку. Дівчинка – старша. Вона народилася 7 років тому. Батьки дали красиве ім’я Емілія.

Наступним у цей світ прийшов синок Еван. Хлопчику всього 2 роки.

Чому екс-дружина забрала дітей від Володимира?

У 2020-му році зірки розірвали свій шлюб. Остапчук зустрів нове кохання, а Олена, з якою він прожив 13 років разом, лишилася виховувати малюків. З початком війни мама евакуювалася у Канаду разом з дітками. За словами Вови, з того часу пропав зв’язок з карапузами. Шоумен показував переписку з колишньою, де були видні його спроби додзвонитися до крихіток.

Проблеми з комунікацією в екс-подружжя виникали і до цього моменту.

“Сьогодні знову уві сні чув ваші милі голоси… Головне, що зараз ви в безпеці. Сумую страшенно. Татусь”, – лірично висловив свою тугу ведучий на своїй сторінці в Інстаграмі.

Чи планує ведучий втретє стати татком?

З новою обраницею, Христиною Горняк, з якою Остапчук одружився у жовтні 2020-го. Відомо, що у пари ще не було первістка, але, схоже, для них немає чужих діток. Вова показав, що разом з коханою він допомагає знедоленим карапузам.

“Христина почула про діток і ми одразу відправили”, – зазначає знаменитість.

37-річний Володимир Остапчук нагадав своїй молодій дружині про дітей

Нагадаємо, що зараз зірка перебуває закордоном. До цього Володимир був у ТРО, а ще багато волонтерив.

Схожі статті