Помер Юрій Шатунов – соліст гурту “Ласковый май”: подробиці та причина смерті 48-річного артиста

23 червня 2022 року помер соліст гурту "Ласковый май" Юрій Шатунов. Серце артиста зупинилося на 49-му році життя. Детальніше про причини смерті у нашій статті.

Помер популярний радянський та російський співак Юрій Шатунов, якого публіка знає як соліста культового радянського гурту “Ласковый май”. Інформацію про смерть зірки підтвердив його піар-менеджер.

Помер Юрій Шатунов

На 49-му році життя Юрій Шатунов помер через гострий інфаркт, який не зміг перенести. Як повідомляють ЗМІ, співака не встигла довезти до лікарні карета швидкої допомоги. Натомість менеджер знаменитості повідомив, що його серце зупинилося у домодєдівській лікарні через гостру серцеву недостатність.

Помер Юрій Шатунов – соліст гурту Ласковый май
Помер Юрій Шатунов – соліст гурту Ласковый май

Біографія Юрія Шатунова

Юрій Шатунов народився у 1973 році в Башкірії. Батько ставився до сина доволі прохолодно, тож Юра носив прізвище матері, а раннє дитинство провів у бабусі з дідусем.

Коли хлопчику було 3 роки, його батьки розвелися, мама згодом вийшла заміж за іншого чоловіка, проте вітчим мав проблеми із “зеленим змієм”, тому Шатунов часто тікав з дому до бабусі.

В 11 років Юрій втратив матір, яка померла від серцевої недостатності. Батько не проявляв бажання дбати про сина, тому його взялася виховувати тітка, але й від неї він теж тікав. Майже рік майбутній артист бродяжив, допоки не відбулася комісія у справі опікунства над Шатуновим. Там його помітила директорка дитбудинку, котра вмовила комісію оформити його до неї.

Помер соліст гурту Ласковый май Юрій Шатунов
Помер соліст гурту Ласковый май Юрій Шатунов

Саме в оренбурзькому інтернаті Юрій познайомився з Сергієм Кузнєцовим, керівником художньої самодіяльності, звідки й почалася історія гурту “Ласковый май”.

Особисте життя Юрія Шатунова

Після смерті у Юрія Шатунова залишилися дружина Світлана і двоє дітей – син Деніс та донька Естелла, які живуть у Німеччині.

Помер Юрій Шатунов
Помер Юрій Шатунов

Схожі статті