Як виглядає зараз 60-річний Ігор Кондратюк: посивів, схуд та тужить за розбитим домом у Гостомелі (ФОТО)

Сива голова, зморшки, втомлене лице, колишній красень та ведучий проєкту "Караоке на майдані" втрачає форму. Чому зірка зникла з телеекранів?

Український телеведучий, шоумен та продюсер у травні 2022 року переступив поріг шестидесятиріччя. Майже не можна повірити в цю цифру, бо ледве не кожен із нас пам’ятає молодого, енергійного хлопця, котрий співав пісні на шоу “Караоке на майдані” і роздавав яйця, бо ніби то сирі яйця покращують вокальні здібності. До речі, шоу “Караоке на майдані” протрималось в ефірі цілих 20 років. А відому і талановиту співачку Тіну Кароль вперше світ побачив також у цьому вуличному шоу.

Ігор Кондратюк. Фото з допрем'єрного показу пригодницької комедії-квесту Де гроші. Ростислав Ріпка, Олександр Яловега
Як виглядає зараз 60-річний Ігор Кондратюк

Чим зараз займається один з найвідоміших ведучих країни? Бо про Ігоря Кондратюка, якого раніше можна було побачити на кожному каналі та прочитати в кожній статті, зараз практичного нічого не чути.

Кондратюк зізнався, що свій будинок на Київщині він зі своєю сім’єю покинув ще 2 березня, бо залишатися на місці було вкрай небезпечно. 14 березня, коли Ігор Кондратюк святкував свій 60 ювілей у дім шоумена потрапив снаряд, заподіявши великих зруйнувань: пошкоджені стіни, розламаний дах, вибиті вікна. Повертатися лагодити дім зірка боїться – небезпечно. Зараз зіркова сім’я осіла у Львові де і залишається на сьогодення.

Як виглядає зараз 60-річний Ігор Кондратюк, який зараз перебуває у Львові

Проте знаходячись в безпечному місці Ігор Кондратюк не забуває, що війна не пішла з рідних земель і робить свій внесок до наближення перемоги.

“Ми намагаємось у міру своїх сил допомагати фінансово тим чи іншим підрозділам.  Не сильно, не можу сказати, що щодня витрачаю сотні тисяч гривень, але поки що є можливість, роблю це”, – поділився Ігор Кондратюк в інтерв’ю “Зірковому шляху”.

Зазначимо, що ведучий також зараз допомагає Бородянці.

Як виглядає зараз 60-річний Ігор Кондратюк

Нагадаємо, що з 2010 по 2019 рік Ігор Кондратюк був одним із членів журі проєкту “Х-фактор”. Він привів на українську естраду багатенько молодих талантів як, Melovin, Kazka, гурт “Без обмежень” та інших.

Melovin, Kazka, гурт “Без обмежень”

Схожі статті