У хустці та з товстезними окулярами: 56-річна Руслана Писанка здивувала кардинальною зміною зовнішності

Відома українська акторка і телеведуча Руслана Писанка раптово вразила своїми змінами у зовнішності. Зірка постала перед камерами у хустці та з окулярами.

Знаменита українська акторка і телеведуча Руслана Писанка завжди захоплювала своєю харизмою та зовнішніми даними. Зірку ніяк не турбувала думка людей, які зосереджені на стандартах краси і досі випромінює жіночність. Мабуть саме тому їй вельми легко грати будь-які ролі і перевтілюватися у будь-яких героїв.

У цьому глядачі встигли переконатися ще за часів “Танців з зірками”, де вона активно показувала, на що здатна. Також зірка змогла схуднути і довести, що насправді має велику силу волі і може виглядати так, як сама того захоче.

Руслана Писанка здивувала кардинальною зміною зовнішності

Але нещодавно вона вразила своїх шанувальників. Так, її колега Влад Яма, який був її співведучим у ранковому шоу Твій день оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільний знімок, до Руслана постала у бабусиній хусточці та в окулярах.

Руслана Писанка здивувала кардинальною зміною зовнішності

Варто відмітити, що навіть вони не змогли приховати вроди Руслани і перетворитися на реальну бабусю їй не вдалося. Втім, перевтілення вийшло все одно вельми вдалим.

Нагадуємо, що півроку тому Руслана Писанка зникла з інформаційного простору через проблеми зі здоров’ям. Справа в тому, що під час вистави, в якій вона грала, стався інцидент, в результаті якого Руслана отримала травму ноги. Акторку вивезли на швидкій допомозі, а вже через декілька днів стало відомо, що вона не зможе брати участь в гастролях через стан здоров’я.

Тим не менш, на позитивний настрій Писанки це не вплинуло. Чого не скажеш про війну, про яку стало відомо через декілька тижнів. Руслана не є активним користувачем, тому новин від неї майже немає.

Схожі статті