Ользі Сумській не вдалося приховати правду про стосунки з чоловіком сестри: ось чому Наталія уникає рідню

Ольга Сумська - популярна українська акторка, яка багато років вже не контактує зі своєю старшою сестрою. Дізнайтеся, чому жінки побили горщики.

Ольга і Наталія Сумські – беззаперечно видатні артистки України. Обидві мають цікаву долю, а ще фанати просто обожнюють спостерігати за родинними чварами їхньої родини. Річ у тім, що родички вже давно не спілкуються.

Ольга та Наталія Сумські у молодості

Чому посварилися Ольга і Наталія Сумські?

Вже багато років не видно спільних світлин та зустрічей на сцені двох популярних акторок. Зірки, хоч мають спільну професію, але обрали собі різну царину: Наталія – обожнює театр, плекає кожну свою роль, а Ольга віддає перевагу кінематографу та шоу-бізнесу, словом живе у світлі софітів.

Після виходу на екрани українського телесеріалу “Роксолана”, у 1997-му році, почали ходити чутки про те, що Сумьска-молодша крутить шури-мури з Анатолієм Хостікоєвим. А цей актор ще у 1996-му році зустрічав з пологового її сестру Наталію.

Ользі Сумській не вдалося приховати правду про стосунки з чоловіком сестри

Телеепопея за східними мотивами мала, як на той час, дуже сміливі сцени кохання. Пристрасні поцілунки Роксолани Ольги та Сулеймана Анатолія бачила вся країни. Ходили плітки, що після такої роботи родички й перестали спілкуватися.

Проте, минулого року Наталія вперше зізналася, що проблема не у серіалі майже 20-ти річної давнини. Вона не вподобала ідею сестри зніматися для кіно, яке показують у росії. Зірка дуже патріотично ставиться до своєї держави.

Сестри Сумські разом з мамою

Навіть 24-те лютого не об’єднало родину. Ольга досі не показала жодної спільної світлини з Наталею.

Нагадаємо, що мама сімейства, Ганна Сумська пішла з життя 27-го лютого цього року.

Схожі статті