Катя Осадча намагалася приховати округлий живіт, але ненароком видала цікаве положення: “Чекаємо на дівчинку”

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча сколихнула мережу новими кадрами з з благодійного концерту. Чи можливо, що телеведуча знову завагітніла від Юрія Горбунова?

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча — багатодітна мати. Вона дала життя синам Іллі Поліщуку, а такоє Івану та Данилу Горбуновим. Хлопчики, які народилися в шлюбі з телеведучим Юрієм Горбуновом доволі маленькі.

Наприклад, Данило народився минулого року і навіть не встиг відсвяткувати свій перший день народження, як розпочалася війна.

Звісно, Катя евакуювалася з Києва, але родина вирішила не розповідати фанатам про своє місцезнаходження. Лише після того, як телеведуча разом з синами змогла повернутися до столиці, Юрій розкрив таємницю її схованки — Осадча не виїжджала до Європи, а знайшла прихисток на заході України.

Катя Осадча намагалася приховати округлий живіт, але ненароком видала цікаве положення

Необхідно відзначити, що коли Катерина була вагітна втретє, вона розраховувала на дівчинку. Телеведуча навіть до останнього відтягувала момент з гендерною вечіркою. Але за декілька тижнів до пологів вона все ж таки дізналась, що народить хлопчика.

Втім, Юрія Горбунова, який так сильно хотів виховувати маленьку принцесу, це не засмутило. Він публічно почав натякати дружині на ще одну малюка. Катерина відповісти однозначно не змогла.

А нещодавно вона з’явилася на публіці у вельми цікавому фасоні сукні, який може казати про її вагітність. Зазвичай Катя обирає подібні моделі саме тоді, коли необхідно сховати животик.

Із деяких ракурсів, які помітні на кадрах, можна зробити висновок, що округлості таки з’явилися у телеведучої. Деякі шанувальники одразу ж дали зрозуміти Осадчій, що вони помітили зміни у її фігурі та почали відкрито питати, чи виношує вона ще одну дитину.

Катя Осадча намагалася приховати округлий живіт, але ненароком видала цікаве положення

Але як завжди ці запитання Осадча вирішила залишати без відповіді.

Схожі статті