В такому стані бачив лише Еллерт: Ксенія Мішина показала себе без макіяжу, розпатлану та з впалими щоками

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина в 1-у показала себе у стані, який точно не призначений для екранів та телеглядачів. Як акторка виглядає у звичайних умовах?

Відома українська акторка Ксенія Мішина засліплює своєю красою. Неймовірно красива фігура, довге блискуче волосся, ідеально пропорційне обличчя, світлі очі та довгі вії — усе це складається у чаруючу комбінацію, яка приковує погляд глядачів до екрану.

Свого часу акторка стала першою холостячкою, і це не дивно, адже її персона захоплює увагу чоловіків. Втім, пощастило підкорити серце Ксенії коміку Олександру Еллерту, який з якихось причин не зміг боротися за стосунки, і через деякий час втратив право бути обранцем Мішиної.

Ксенія Мішина показала себе без макіяжу, розпатлану та з впалими щоками

Зазвичай на екранах та у себе в мікроблозі вона з’являється хоча б з мінімальним денним макіяжем, який приховує деякі аспекти. Однак, нещодавно вона вирішила бути максимально чесною зі своєю аудиторією, і оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію після тренування.

Ксенія Мішина показала себе без макіяжу, розпатлану та з впалими щоками

На ній вона розпатлана, без макіяжу, з червоними впалими щоками та змученим виглядом. Втім, це ніяк не зіпсувало її зовнішності, і вона так само виглядає неймовірно вродливою. Хіба що стало помітно, що її шкіра дуже реагує на зовнішню середу та певну фізичну активність.

Нагадуємо, що офіційну причину розриву стосунків між Ксенію Мішиною та Олександром Еллертом оголошено не було, вле згодом стало відомо, що сталося це через нього та його поведінку. Зокрема мали місце ревнощі та непорозуміння через протилежну стать. Зараз він усе можливе, щоб повернути собі серце Ксенії, але вона не бачить майбутнього з колишнім обранцем.

Схожі статті