Софія Ротару 20 років ворогує з рідним братом свого чоловіка: довела свекруху та принижувала усіх навколо

Знаменита українська співачка Софія Ротару поховала свого єдиного чоловіка Анатолія 20 років тому, але відголоски конфліктів з його родиною досі відчутні.

Легенда естради Софія Ротару могла створити собі ворогів просто через те, що свого часу досягла неймовірного успіху. Навколо зірки було багато недругів, і деякі з них опинилися набагато ближче, ніж можна собі уявити.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару, якого вона приховувала понад 20 років
Софія Ротару 20 років ворогує з рідним братом свого чоловіка

Так, рідний брат Анатолія Євдокименка роками не спілкується з Софією Михайлівною, а причиною їхньої ворожнечі вважає те, що співачка знищила його сім’ю.

Софія Ротару 20 років ворогує з рідним братом свого чоловіка

Так, чоловік відвідав інтерв’ю у програмі “Ти не повіриш” на телеканалі “НТВ”. Журналістам він розповів вельми скандальні речі. Чоловік вважає, що Софія Ротару стала головною причиною смерті його матері. Мовляв, коли та лежала в лікарні, легенда української естради з’явилася зі своїми друзями до неї, навела багато шуму, і створила для неї жахливу атмосферу, що прискорило її відхід.

Також чоловік вважає, що і причиною смерті Анатолія стала саме Софія Ротару. Мовляв, так загнала чоловіка по своїх справах, що той використав усі свої життєві ресурси і пішов на покій набагато раніше, ніж задумала для нього доля. Окрім цього брат Анатолія Євдокименка не соромився розповідати про те, що Софія Ротару вельми зверхнього ставилася до оточуючих її людей. А свої стосунки з нею він описав, як взаємини наповнені заздрістю. Причому не він заздрив Софії, а вона йому.

Девір Софії Ротару зазначив, що в нього було усе з самої молодості, і нібито у легенди естради були реальні мотиви йому заздрити. Саме тому вона ніколи з ним не обходилася по-доброму, а завжди нас зверхніх нотах. Та чи можна вірити чоловіку, велике питання.

Схожі статті