Колишня Андрія Данилка пояснила, чому назавжди пішла від зірки і розбила йому серце: “Я була закохана”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко роками приховував своє особисте життя від шанувальників, і лише нещодавно заявив, що в нього просто виходить його побудувати.

Свого часу Андрій Данилко прославився завдяки амплуа Вєрки Сердючки. Веселій провідниці допомагали Інна Білоконь та Радміла Щегольова, які відповідно відігравали ролі мами Вєрки Сердючки та помічниці Льолі.

Багато років тому остання вирішила покинути колектив і брати участь у більш серйозних проектах. Насправді ж про знаменитість усі забули, а в головах шанувальників Андрія навіть не виникало питання, чи був між ним роман.

Колишня Андрія Данилка пояснила, чому назавжди пішла від зірки і розбила йому серце

Радміла Щеголова та Пндрій Данилко
Колишня Андрія Данилка пояснила, чому назавжди пішла від зірки і розбила йому серце

Нещодавно Радміла відвідала програму “Не бреши мені”, в якій вона вперше заявила, що мала близькість з Андрієм. Їй було дуже добре поруч з артистом, але їхні взаємини не тривали довго через те, як вона вчинила.

Виявляється, Радміла дуже втомилася і без відома Андрія звільнилася. Вона хотіла попрощатися, але побачивши, як зірка спить, вирішили його не турбувати. Прокинувшись, Андрій зрозумів, що Щегольова покинула його і дуже образився. З тих пір вони не зізвонювалися, адже співак був з розбитим серцем. Лише через декілька років вони вирішили піти в кафе та все обговорити, але повернути стосунки вже було неможливо.

На пряме питання про роман з Андрієм жінка відповісти точно не змогла, що змусило журналістів думати, що насправді вони все ж таки перебували у романі.

“Чи був чи не був роман із Андрієм Данилком? Скажімо, що близькість була, а роман — що ви вкладаєте в це поняття? Я була закохана в життя в той момент, і це завдяки йому”

Також декілька разів вони піймали Радмілу на протиріччях, що лише підкріпило думку про те, що акторка приховує романтичні стосунки з артистом. А нещодавно і сам Андрій розповів, чому ж не має сім’ї. Артист зізнався, що в нього просто не виходить побудувати міцні стосунки.

Схожі статті