“Я їй у всьому допомагаю”: як виглядає перша і єдина донька Юрія Горбунова від жінки, яка була до Осадчої

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов до шлюбу з Катериною Осадчею прожив понад 20 років з першою дружиною Людмилою Горбуновою. Пара навіть виховувала доньку.

Історія кохання Юрія Горбунова та Людмили Горбунової особливо нічим не відрізняється від мільйонів інших таких історій. Пара познайомилася в театрі. Людмила була заміжня жінка і виховувала доньку. Побачивши молодого красеня, який був на 12 років молодший за неї, вона не втрималася і вступила в роман з ним. Згодом жінка розлучилася і вийшла заміж вдруге за майбутнього телеведучого.

І хоча своїх дітей у подружжя не було, Юрій Горбунов сприймав свою падчерку, як рідну дитину. Він її виростив, і дівчина навіть встигла вийти заміж та народити йому онучку.

Як виглядає єдина донька Юрія Горбунова від шлюбу з колишньою дружиною Людмилою

Як виглядає єдина донька Юрія Горбунова від шлюбу з колишньою дружиною Людмилою

Після повідомлення про те, що у Катерини Осадчої та Юрія Горбунова має з’явитися спільна дитина, стало зрозуміло, що його шлюбу прийшов кінець. Людмила ніяк не коментувала ситуацію і взагалі зникла з інформаційного простору. Юрій також не полюбляє обговорювати свою колишню, наче спеціально уникаючи нагадування, що вона взагалі існувала. Якось телеведучий розповідав про свої стосунки з партнеркою, і ставлення до дитини насправді вражає, адже Горбунов дійсно замінив її батька:

“Я їй у всьому допомагаю, у нас немає таких справ, з якими вона б не могла до мене звернутися”

Варто відмітити, що спільних фотографій з Ксюшею у вільному доступі немає. Однак якось пара потрапила в об’єктив камер разом з онучкою. Дівчинка виявилася дуже схожою на свою бабусю.

Як виглядає єдина донька Юрія Горбунова від шлюбу з колишньою дружиною Людмилою

Зараз Юрій Горбунов щасливий у шлюбі і виховує синів Данила та Івана, але не припиняє говорити про те, що дуже хоче рідну дочку.

Схожі статті