Віктор Павлік вперше показав свого батька: свекор Каті Репяхової вражає вродою та аристократичністю (ФОТО)

Здається, що Вікто Павлік нічого не тримає у секреті. Він завжди щиро поводиться з фанатами, але майже нічого не розповідає про своїх маму з татом.

Віктор Павлік – популярний артист сучасності. Музикант став справжнім символом епохи. Його пісні і досі захоплюють українців. Знаменитий чоловік цього року не полишив улюбленої справи, але до всього цього почав волонтерити. Тим не менш, його прихильники попри таку цікаву діяльність хочуть дізнатися більше про особисте життя Віктора.

Нещодавно він привідкрив завісу таємничості та показав тата.

Що відомо про батька Віктора Павліка?

Якщо маму Віктора всі прихильники бачили не раз на його сторінці в Інстаграмі, то про тата відомо геть мало. Нещодавно артист показав, яким красенем був його батько. Одразу видно, у кого пішов красою музикант.

Віктор Павлік вперше показав свого батька

З коротких спогадів Каті Репяхової після відвідин свекрухи, можна припустити, що народився музикант у родині моряка. Павлік-старший позує на чорно-білій світлині у смугастій формі. Можливо він так і не повернувся зі свого останнього плавання.

Віктор Павлік вперше показав свого батька

У Віктора дуже нестандартне та цікаве по-батькові – Франкович. Його дружина називає свекра Франеком. Це польське ім’я, а враховуючи те, що сам артист народився на заході України (на Тернопільщині), можливо він має коріння у колишньому краї королів-католиків.

Нагадаємо: з Катериною Репяховою співак взяв шлюб у 2020 році. Роман зав’язався завдяки спільній роботі. А на каналі наших партнерів “Одна минута” ви можете дізнатися цікаву історію неймовірного кохання Віктора Павліка та його четвертої дружини Катерини Репяхової:

Схожі статті