Короткий боб, як в Олени Кравець – наймодніша зачіска літа 2022: зірка змінила імідж та виглядає на 25 років

Популярна зірка Олена Кравець наважилася на непрості зміни. Гумористка вирішила позбутися довгого волосся. Знаменитість тепер виглядає просто, як дівчинка.

Олена Кравець тривалий шлях йшла до успіху. Ще бувши зовсім юною, вона зрозуміла, що сцена та шоу-бізнес – це її стихія. У 1998-му році доля привела її до перспективної гумористичної команди КВК “95 квартал”. Пройшов час і всі її учасники стали суперзірками.

Олена Кравець і Володимир Зеленський давні друзі
Короткий боб, як в Олени Кравець – наймодніша зачіска літа 2022

Проте, Олена, яка всім запам’яталася бездоганними пародіями на Юлію Тимошенко, розвиває себе і як ведуча, і як акторка. А ще, як і кожна дівчинка, вона просто обожнює змінюватися, експериментувати та вигадувати нові зачіски.

На початку цього року Кравець продемонструвала в Інстаграмі нове амплуа в ультрамодному образі:

Зірка у захваті від своєї стрижки, адже повністю відчуває своє “Я” разом з нею.

Де тепер Олена Кравець?

24-те лютого всіх потрясло. Багато зірок змінили місцепроживання, а дехто навіть не зміг повернутися з-за кордону. Втім, це не стосується Олени. Вона мужньо трималася під час чорної години у Києві, зверталася до гравців КВК у росії, з проханням зупинити диктатора. Проте, згодом знайшла себе у новій діяльності. Як повідомляє сама артистка, вона бере участь у благодійних концертах європейськими містами:

“Пройшов місяць. Ідея перетворилася на великі благодійні концерти у європейських містах; на тисячі рідних очей, облич, рук; на тепло та підтримку своїх; на відчуття дому, нехай навіть на три з половиною години; на лікувальний ефект, що мають музика, слова та правда”

Нагадаємо, що Олена Кравець – одружена, має трьох діток.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.