Неймовірного красеня ховають батьки: як виглядає 18-річний син Олега Винника і його таємної дружини Таюне

Відомий український виконавець Олег Винник роками приховує правду про своє особисте життя, а на всі запитання про дружину та дітей не відповідає.

Знаменитий український співак Олег Винник усе своє життя приховує правду про своє особисте як від преси, так і від своїх фанатів. Артист вважає, що любити його повинні не за брудну білизну, а за творчість.

Тим не менш, журналістам все ж таки вдається відкопати певні факти про нього, які прояснюють ситуацію. Наприклад, колишні односельчани Олега розповіли пресі, що він одружився на своїй нинішній бек-вокалістці Таюне. Після цього пара емігрувала до Німеччини, де в них народився спільний син.

І раніше в мережі з’являлася інформація про те, що в Олега є дитина. Зокрема про це говорять статті з Німеччини, в яких Винник розповідає про свою сім’ю.

Як виглядає та на кого схожий 18-річний син Олега Винника

Єдина інформація, яку можна знайти про Юліана, це фотографії десятирічної давності, які були зроблені в басейні. На той час хлопець і займався плаванням.

Як виглядає та на кого схожий 18-річний син Олега Винника

Однак українським журналістам вдалося спіймати повелителя вовчиць разом зі своїм концертним директором та спадкоємцем під час відпочинку у Мексиці. Крупним планом відзняти хлопця не вийшло, але журналісти були впевнені, що це був саме син Олега через характер їхніх взаємин.

Як виглядає та на кого схожий 18-річний син Олега Винника

Подейкують, що Юліан проживає у Берліні. Це логічно, адже його батько має у столиці Німеччини квартиру, а також студію звукозапису. Також для багатьох не секрет, що Олег постійно відвідує країну, що лише посилює версію про спадкоємця. Натомість його бек-вокалістка жодного разу не обмовилася про наявність в неї дітей. Тим не менш, важко повірити, що у Таюне немає сім’ї.

Схожі статті