Катя Осадча хотіла приховати округлий живіт, але випадково видала цікаве положення: “Чекаємо на дівчинку”

Відома українська телеведуча Катерина Осадча відвідала Амстердам та схвилювала мережу трансформацією своєї фігури. Що змусило шанувальників думати, ніби зірка завагітніла?

Відома українська телеведуча Катерина Осадча — мати трьох дітей. Свого первістка вона народила багато років тому. Нині дорослий Ілля закінчив школу та навчається в університеті.

Катерина Осадча та Ілля Поліщук
Катя Осадча хотіла приховати округлий живіт, але випадково видала цікаве положення

П’ятирічного Івасика та однорічного Данила вона народила від Юрія Горбунова. Новина пролунала як грім серед ясного неба, адже зірки спростовували роман, а телеведучий взагалі вважався одруженим на жінці на ім’я Людмила.

Тим не менш, пара швидко одружилася через вагітність і вже через декілька місяців після об’яви про цікаве положення зірки на світ з’явився первісток Юрія.

Катя Осадча хотіла приховати округлий живіт, але випадково видала цікаве положення

Коли ж мав народитися Данило, пара сподівалася, що народиться дівчинка. Тим не менш, ще один хлопчик їх ніяк не засмутив — подружжя сяяло від щастя. Однак Юрій Горбунов заявив, що хоче все ж таки доньку. Тоді постало питання, чи буде Катерина народжувати знову, адже їй 38 років.

Осадча не змогла дати чітку відповідь на це питання. Однак, нещодавно вона з’явилася на благодійному заході Амстердамі, який вела разом з Тимуром Мирошниченко.

Під час знаходження на сцені вона декілька разів засвітила округлий животик. Звісно, вона як завжди одягла сукню, яка приховує її фігуру, що також змусило шанувальників гадати, чи приховує від них щось телеведуча.

Зірка була спіймана у певних ракурсах і тепер її фанати підозрюють її у вагітності. До речі, про це вони написали у коментарях під публікацією зірки.

Катя Осадча хотіла приховати округлий живіт, але випадково видала цікаве положення

Якщо це так, Юрій Горбунов буде на сьомому небі від щастя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.