Молода дружина Віктора Павліка зізналась з лікарні, чому більше не може нормально розмовляти: “Маю звикнути”

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя розповіла, що з нею сталося та як це вплине на неї в майбутньому. Усі деталі в нашій статті.

Вже декілька років молода дружина Віктора Павліка Катя ділиться зі своїми підписниками новинами з особистого життя. Дівчина активно збільшує свою аудиторію саме завдяки щирості та непідробності власних емоцій.

Вельми цікаво, що неодноразово вона зізнавалася, що є речі, які вона б хотіла собі змінити. Так, блогерка дуже хоче змінити форму свого носа, зробити маммопластику, а також розповідала, що має виправити прикус.

Молода дружина Віктора Павліка зізналась з лікарні, чому більше не може нормально розмовляти

Нещодавно вона вийшла на зв’язок зі стоматологічної лікарні та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька відеороликів, в яких розповіла про те, через що буде проходити. Виявляється, Каті необхідно виправити щелепу, тож стоматолог їй прописав та підготував елайнери. Через декілька годин вона показала себе з ними. Однак, виникла певна проблема. Катя не змогла нормально розмовляти і дуже шепелявила.

Молода дружина Віктора Павліка зізналась з лікарні, чому більше не може нормально розмовляти

А для її роботи з аудиторію цей компонент вельми важливий. Також дівчина заявила, що “відчуття не дуже”. Втім, Катя не засмучується, адже вірить, що звикне до цього, а також розуміє, що з часом її артикуляція покращає.

Варто відзначити, що Катя постійно працює над собою, як у плані зовнішності, так і в сфері бізнесу. Їй вдається і займати позицію концертного директора, і поєднувати це з діяльністю блогерки. Окрім цього, тривалий час вона готувала власний бренд до відкриття, але війна знищила її плани. Але Катя не збирається здаватися і вже відновлює підготовку бізнесу.

Схожі статті