Ігор Кондратюк пояснив, чому не покинув родину заради Аїди Ніколайчук з “Х-фактору”: “Не дружить з головою”

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк роками спростовував новини про його роман з підопічною Аїдою Ніколайчук. Врешті-решт, він дав пояснення.

Поява такої прекрасної жінки, як Аїда Ніколайчук, у житті Ігоря Кондратюка не могла не супроводжуватися плітками про роман. Було важко повірити, що настільки ніжна, елегантна та вродлива особа не підкорила серця продюсера. Втім, пройшли роки і шанувальники впевнилися, що зірка завжди ставив на перше місце родину, щоб там не було.

Ігор Кондратюк пояснив, чому не покинув родину заради Аїди Ніколайчук

Тим не менш, дружина Ігоря Кондратюка натякала йому, що він занадто дивно поводиться зі співачкою. Її зауваження містило нерозуміння, чому він її ніби уникає. Згодом додалися і дивні погляди. Тим не менш, Ігор неодноразово говорив, що для нього Аіда, наче сніжна королева — холодна та недосяжна.

Аіда Ніколайчук показала, з ким ділить постіль після другого розлучення
Ігор Кондратюк пояснив, чому не покинув родину заради Аїди Ніколайчук

В іншому інтерв’ю він дав зрозуміти, що його колишня підопічна точно не його типаж. Виявляється Ігор Кондратюк обожнює в жінках інтелект. Саме на це він звертає увагу, а не на підбори, довгі ноги чи струнку талію. Звісно, йому важлива зовнішність, але вона стоїть далеко не на першому місці.

“Мені здається, що людині мислячій і глибокій просто немає справи до того, якою її вважають – красивою чи ні. А зовнішня краса іноді є джерелом життєвих проблем. Особливо, якщо жінка, як кажуть, “не дружить з головою”

Про це знаменитий український продюсер зізнався в інтерв’ю журналістам Телепростору. Раніше він також розповідав, що його дружина, з якою він прожив у шлюбі більше 20 років полонила його саме своїм розумом, а також ставленням до себе. Судячи з усього, Кондратюк не тільки любить благовірну, але і сильно поважає.

Схожі статті