Короткий боб, як у Таюне – наймодніша зачіска літа 2022: таємна дружина Олега Винника змінила свій імідж

Таїсія Сватко, здається, знає про моду все. Вона не боїться розкриватися з нових сторін, а ще експериментувати з власним іміджем. Подивіться, як їй пасує коротка зачіска.

Таїсія Сватко, більш відома під псевдонімом Таюне, вже багато років виступає на сцені разом з Олегом Винником. Вона звикла до ролі бек-вокалістки, але останнім часом пробує себе і у сольній кар’єрі. Зірку звикли всі бачити з довгим білявим волоссям, але такою співачка не завжди була.

Де Олег Винник і Таюне ховають 17-річного сина і переховуються самі
Короткий боб, як у Таюне – наймодніша зачіска літа 2022

Таюне зробила коротку стрижку

Неперевершена артистка з ніжним голосом на початку свого шляху до популярності полюбляла більш зухвалий стиль. Це відповідало на всі 100 пісням Головного вовка країни, який просто обожнює рок-н-ролл.

Стрижка подовжений боб на Таюне
Короткий боб, як у Таюне – наймодніша зачіска літа 2022

Хоча й на особистій сторінці Таїсії в Інстаграмі її архівних фото немає, мережа, як-то кажуть, пам’ятає все.

З'явилися знімки таємної дружини Олега Винника Таюне в обіймах іншого чоловіка
Короткий боб, як у Таюне – наймодніша зачіска літа 2022

До 2017 року Таюне носила модний короткий боб. Блонд та коротка зачіска додавали витонченості і підкреслювали моложавість артистки. До речі, у 2022-му така стрижка знову повернулася на обкладинки журналів. Вона вважається дуже жіночною, а ще додає своїй володарці візуально зросту.

Нині ж потенційна дружина Олега Винника носить довге кучеряве волосся. Співачка дуже змінилася після початку сольної роботи на сцені. У 2017-му вона випускає хіт “Схожа на квітку”. Цікаво, що саме після цього синглу до неї фанати “прикріпили” прізвисько “Квітка Таюне”.

Нагадаємо, що Таїсія та Олег познайомилися ще за часів навчання у Канівському училищі культури та мистецтв. Вважається, що у пари є син, який проживає у Німеччині. Більше про життя Головного вовка країни дізнайтеся у відео:

Схожі статті