Третя дружина Віктора Павліка вразила всіх помолоділим обличчям: Катерина Репяхова утрималася від коментарів

Віктор Павлік був декілька разів одружений. Третій шлюб видався одним з найбільш яскравіших, адже всі сімейні перипетії були винесені у публічний простір.

Віктор Павлік – яскравий український артист. Фанати полюбляють дізнаватися не тільки факти про його творчість, а й про особисте життя. А воно у співака було дуже насиченим та цікавим.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом

Більше всього подробиць ми знаємо про його 3-й та 4-й шлюб. Річ у тім, що нинішня обраниця Катя Репяхова із задоволенням розповідає про всі родинні дні, адже є популярною нині блогеркою в Інстаграмі. А її попередниця Лариса також не хоче відставати.

Ще раніше, з 2020-го вона активно вела сторінки у соціальних мережах, аби в першу чергу розповісти про лікування сина. Згодом, коли дізналася, що у Віктора Павліка все серйозно у стосунках з концертною директоркою, вона почала розповідати своє бачення шлюбу з артистом.

Проте зараз Лариса Созаєва акцентує все більше уваги на своїй індивідуальності. Нещодавно вона показала нове сторіз у Фейсбуці, де може похвалитися відмінним образом.

Третя дружина Віктора Павліка вразила всіх помолоділим обличчям

Відомо, що жінка – професійно займається хореографією. Саме завдяки танцю і творчій професії вона зустрілася зі своїм обранцем. Віктору вона подарувала сина Павла. Хлопець ріс дуже творчою особистістю, проте, у тому ж 2020-му його підкосила хвороба. Його мама з татом відчайдушно боролися за життя юнака, але, на жаль, врятувати його так і не змогли.

Більше про родину Віктора Павліка та його неймовірну історію кохання з Катериною Репяховою ви зможете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті