Куди зникла Марія Яремчук? Слідом за публічним скандалом з Олександром Пономарьовим заявила про кінець кар’єри

Знаменита українська красуня та виконавиця Марія Яремчук, яка могла стати суперзіркою в Україні раптово зникла з екранів. Чому ж так сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Декілька років тому знаменита українська співачка Марія Яремчук повідомила про те, що завершує музичну кар’єру. Тоді вона не пояснила, у чому полягає причина такого рішення, адже у розвиток вона вклала шалені гроші, мала можливість співпрацювати з найкращими кліпмейкерами та авторами, а також досягла неймовірного успіху серед аудиторії.

Куди зникла Марія Яремчук

Куди зникла Марія Яремчук

Примітно, що незадовго до її виходу зі сцени з шоу-бізнесу стався невеличкий скандал з Олександром Пономарьовим, який починав збільшуватися, наче сніжний ком. Справа в тому, що виконавці працювали разом над спільною композицією, і відповідно виступали вдвох на концертах.

У якийсь момент журналісти поцікавилися в Олександра Пономарьова про його стосунки з Марією, і він сколихнув мережу заявою про те, що в нього з молодою красунею роман. Преса одразу ж підхопила його відповідь і через деякий час усі обговорювали лише той факт, що Марія Назарівна обрала собі в чоловіки музиканта вдвічі старшого.

Колишній об'єкт зітхань Олександра Пономарьова Марія Яремчук похизувалася одягом для малюка
Куди зникла Марія Яремчук

Звісно, журналісти не впустили можливість поцікавитися у неї, як вона до цього ставиться. Втім, Яремчук новину спростувала і ба більше, мімікою дала зрозуміти, що це дуже неприємний для неї інцидент. Олександр Пономарьов, отримавши публічну відповідь від Марії, заявив, що це був лише невдалий жарт.

Згодом, після того, як кар’єра Марії завершилася вона зізналася, що пішла зі сцени саме через страх публічності. Вельми дивна причина, адже Марія роками виступала перед величезною аудиторією. Однак є і висока імовірність того, що скандал спровокував її небажання жити публічним життям, адже дав зрозуміти, що будь-який маленький скандал або необережне слово стає темою для осуду. Так чи інакше, Марія дала зрозуміти — виступати перед людьми боїться і більше не буде.

Схожі статті