60-річного Ігоря Кондратюка не впізнати: обличчя кардинально змінилося після звістки про дім у Стоянці

Куди подівся та як зараз виглядає відомий український телеведучий? Продюсер та шоумен Ігор Кондратюк, який майже все життя провів на сцені, відклав мікрофона і замість нього взяв у руки зброю.

На початку повномасштабної війни Кондратюк вступив до рядів територіальної оборони, слідом за своїми колегами Андрієм Хливнюком, Тарасом Тополею та багатьма іншими.

60-річного Ігоря Кондратюка не впізнати

Що саме спонукало шоумена залишити сценічну кар’єру та піти воювати Ігор Кондратюк пояснив в одному з інтерв’ю для популярного українського телеканалу.

“Єдине наразі, що можна робити, це йти в тероборону. Мені багато років, я не був в АТО, відповідно піти в резерв я не можу. Якось так” – поділився своїми думками ведучий.

Також Ігор Кондратюк зазначив, що зброї на усіх не вистачає і доводиться користуватись народними засобами – робити коктейлі молотова.

Сьогодні невідомо, чому натхнення Кондратюка служити в рядах ЗСУ і захищати Україну закінчилось так швидко. Бо свій будинок у селі Стоянка, що на Київщині, шоумен зі своєю сім’єю покинув ще 2 березня. Переїхавши до Львова Ігор Кондратюк не дав жодної інформації, чи продовжує він нести службу в теробороні.

Але поділився фотографіями зруйнованого будинку, який був обстріляний із градів.

«Най згорять у пеклі всі, хто випустив цей снаряд в мирне помешкання, їхні командири, родичі й співгромадяни!» – написав Ігор Кондратюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Вчора сапери витягнули те, що прилетіло у наш дім 14 березня від росіян-вбивць (зараз російські модератори від…

Опубликовано Igor Kondratiuk Вторник, 12 апреля 2022 г.

Хвилювання через втрату майна позначилися і на зовнішності Ігоря Кондратюка. На відео з інтерв’ю для шоу “Сніданок з 1+1” прихильники помітили, що телеведучий постарів і схуд, але також були збентежені, як у шоумена справи на фронті, бо після голосного повідомлення про вступ до тероборони наприкінці лютого, більше Ігор Кондратюк про це не згадував.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк 20 років був ведучим телевізійного проєкту “Караоке на майдані”. Передача нараховує 1043 випуски, а останній ефір був знятий 20 січня 2019 року.

Схожі статті