Без макіяжу і у блузі в стилі хакі: Тіна Кароль висловила свої почуття красеню-захиснику, що підкорив її серце

Поп-діва української естради Тіна Кароль у блузі в стилі хакі публічно висловила свої почуття до українського захисника, на якого з нетерпінням чекає вдома.

Пісні Тіни Кароль знають і люблять не лише в Україні, тож сьогодні вона доносить до усього світу правду про війну проти українського народу, яку веде росія. Артистка з перших днів влаштовувала у Польщі мітинги на підтримку Батьківщини, а згодом почала давати благодійні концерти у Європі і не тільки, щоб зібрати якомога більше коштів на потреби ЗСУ і постраждалих українців.

Крім того, вона боронить інформаційний фронт у соціальних мережах, де висвітлює не лише болючі новини, а й ділиться особистими почуттями. Тіна активно підтримує бійців з Азовсталі, які майже три місяці мужньо захищали український Маріуполь від окупанта, після чого потрапили в полон.

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Тіна Кароль без макіяжу і у блузі в стилі хаків исловила свої почуття красеню-захиснику

Не тільки рідні воїнів та прості люди переймаються їхньою долею, знаменитості теж не мовчать і продовжують привертати увагу світової спільноти до наших героїв.

Цього разу Тіна Кароль в Інстаграмі особисто звернулася до Дениса Прокопенка з позивним Редіс, якому 27 червня виповнився 31 рік:

“Сердечно хочу привітати командира полку “Азов”, підполковника Дениса Прокопенка з днем народження. Ми чекаємо на тебе вдома. Хлопці, ми чекаємо на вас вдома”, – сказала артистка.

Тіна Кароль без макіяжу і у блузі в стилі хаків исловила свої почуття красеню-захиснику
Тіна Кароль без макіяжу і у блузі в стилі хаків исловила свої почуття красеню-захиснику

У відеопривітанні Тіна постала в блузі кольору хакі, із зібраним назад волоссям та без макіяжу, але з повним надії поглядом і ніжною усмішкою.

З війною зазнав змін стиль не лише Кароль. Відтепер гардероб першої леді України Олени Зеленської складається здебільшого зі стриманих образів темних відтінків.

Схожі статті