Дану Балану не вдалося приховати розкішно зігране весілля: співак засвітився з нареченою під час святкування

Знаменитий молдавський виконавець засвітився на весіллі української телеведучої Іванни Онуфрійчук, і не один раз. Усі деталі про торжество, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан використовує свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram здебільшого для піар-компанії. Він не виходить на прямий зв’язок зі своїми шанувальниками, а лише анонсує нові проекти, концерти або плани на майбутнє у кар’єрі. Усі фотографії в профілі ретельно підібрані, а в коментарях жодного зворотнього зв’язку від зірки.

Дану Балану не вдалося приховати розкішно зігране весілля

Але на щастя, у зірки є потужна фанатська база, яка замість нього збирає кадри з різноманітних заходів та ділитися ними з іншими фанатами. Так, минулого року стало відомо, що артист взяв участь у концерті, який був зіграний на весіллі знаменитої української телеведучої Іван Онуфрійчук та її чоловіка, казахстанського мільярдера Алмаза.

Весільна сукня Іванни Онуфрійчук
Дану Балану не вдалося приховати розкішно зігране весілля

Торжество була розкішним, а наречена встигла змінити аж чотири сукні. Варто відмітити, що перша готувалася до заходу декілька місяців і відшивалася вручну. Весілля відіграли у Києві, і Дан Балан був дуже бажаним гостем на цьому ввечері. Втім, це був не перший раз, коли він виступав саме для Іванни. Адже за півроку до цього вона зіграла весілля на Мальдівах, але захід був здебільшого для близьких та рідних.

Дану Балану не вдалося приховати розкішно зігране весілля

Там Дан Балан також з’явився. Артист не знає, що телеведуча його велика фанатка, і саме тому часто звертав увагу на неї, знаходячись на сцені. Зірка йому підігрівала і отримувала задоволення від концерту, а як інакше, адже вона за нього заплатила шалені гроші.

Тим часом здається, що весілля самого Дана Балана його шанувальники не дочекаються ніколи. Артист присвячує увесь свій час розвитку кар’єри і не зациклюється на серйозних стосунках.

Схожі статті