|
28.06.2022 15:26

Свекруха Олі Полякової звинуватила її у романі з Ургантом і поплатилася: зірка вигнала з дому маму чоловіка

Знаменита українська співачка Оля Полякова чесно розповіла про стосунки зі свекрухою – матір'ю свого чоловіка-бізнесмена Вадима Буряковського.

Оля Полякова з тих зірок вітчизняного шоу-бізнесу, хто не приховує від фанатів подробиць особистого життя. Відомо, що з 2004 року артистка заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським, який на той момент був мільйонером, а вона – його коханкою. Пара познайомилася на дні народження Вадима, де Оля працювала як запрошена співачка.

Чоловік не міг забути красуню, тож відшукав її номер телефону і подзвонив їй. З того моменту почалася історія стосунків Полякової і Буряковського. Спочатку вони були в площині дружніх, але поступово переросли в романтичні.

Свекруха Олі Полякової звинуватила її у романі з Ургантом і поплатилася

Зіркове подружжя досі щасливе разом та виховує двох доньок. Склалися у Олі і відносини зі свекрухою Фірою Семенівною, яку вона ласкаво називає “єврейською мамою”. Для неї всі свої найкращі, найкрасивіші та найрозумніші. Розповсюджується це і на невістку.

Втім, траплялися в родині і доволі бурхливі моменти. Одного разу Полякова виставила свекруху з дому. Причиною стали чутки про роман Олі з російським телеведучим Іваном Ургантом, у які Фіра Семенівна повірила. Тоді знаменитість тільки народила другу дитину:

“Їй якась сусідка донесла і вона собі це живо уявила. Мені стало образливо – я живу з її сином, народила другу дитину, годую цю дитину грудьми. І я як на неї погнала і вигнала її з дому. Вона зібралася і поїхала”, – згадувала Суперблондинка в YouTube-шоу “Дорослі дівчата“.

Свекруха Олі Полякової звинуватила її у романі з Ургантом і поплатилася

Протягом двох місяців зіркова невістка і свекруха не спілкувалися, але потім одна в одної попросили пробачення і помирилися.