У першої леді наймодніша стрижка літа 2022 – короткий боб: Олена Зеленська обрізала волосся і вразила стилем

Короткий боб – наймодніша зачіска літа 2022. Таку стрижку носила навіть перша леді України Олена Зеленська, якій пасує будь-яка довжина волосся.

Дружина президента України Володимира Зеленського – справжній приклад елегантності та жіночності. Українці називають Олену Зеленську найстильнішою першою леді за всі часи незалежності нашої країни – вона завжди ідеально одягнена, носить гарні зачіски і легкий макіяж, який тільки підкреслює її природню красу.

Зараз увага усього світу прикута до Зеленських, в тому числі й до їхнього стилю. Кожен новий образ Олени збирає цілий шквал емоцій в мережі, та не лише за часів політичної кар’єри чоловіка вона виглядала так ефектно.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Олена Зеленська обрізала волосся і зробила модну стрижку короткий боб

Олена Зеленська з короткою стрижкою боб

У вільному доступі знайшлося архівне фото, на якому майбутній президент України та майбутня перша леді завітали до кафе. Вочевидь, на той момент вони ще не були одружені, але вже зустрічалися.

Важко не помітити стрижку Олени Зеленської “під хлопчика” – у неї був короткий боб, нині наймодніша зачіска літа 2022. Їй однаково добре пасує як довге волосся, так і коротке. Схожу стрижку зараз носить близька подруга першої леді Олена Кравець.

Олена Зеленська обрізала волосся і зробила модну стрижку короткий боб
Олена Зеленська обрізала волосся і зробила модну стрижку короткий боб

Зауважимо, стиль дружини Володимира Зеленського зазнав кардинальних змін саме з настанням його президентської каденції. Як супутниця головнокомандуючого країни Олена має одягатися вишукано, елегантно і при цьому не затьмарювати чоловіка.

У мирні часи гардероб першої леді України складав здебільшого світлий одяг, а з початком війни вона перейшла на більш темні відтінки. Часто носить сорочки в стилі хакі.

Схожі статті